Με απουσίες αλλά και ψυχολογία ο ΠΑΟ στο Βελιγράδι!

12:35 21/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Να κλείσει ιδανικά μια δύσκολη εβδομάδα θέλει ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα. Μέσα σε δύο ημέρες οι «πράσινοι» καλούνται να ανασυνταχθούν, να… μετρήσουν τις πληγές τους και να διπλασιάσουν τις νίκες της εβδομάδας.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει γρίφο να λύσει στα γκαρντ, αφού και ο Νικ Καλάθης και ο Νίκος Παππάς είναι εκτός και θα χρειαστεί οι υπόλοιποι να βγουν μπροστά και να καλύψουν το κενό τους.

Ο Ερυθρός Αστέρας αναμένεται να έχει τον κόσμο

στο πλευρό του, αφού οι οπαδοί του είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους του Ολυμπιακού και πάντα υπάρχει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στα παιχνίδια κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι Σέρβοι προέρχονται από την βαριά ήττα κόντρα στην Φενέρ, που έσπασε το μικρό ρεκόρ που έτρεχαν με 3 συνεχόμενες νίκες στην διοργάνωση και θέλουν κόντρα στον Παναθηναϊκό να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Αυτό μόνο εύκολο δεν πρόκειται να είναι, αφού ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, γεγονός που φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι.

Οι αγωνιστικές που έμειναν μέχρι το τέλος του χρόνου είναι μόλις 2 και όλες οι ομάδες θέλουν τις νίκες που θα τις ανεβάσουν στην βαθμολογία και θα τις βοηθήσουν να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια για την δύσκολη συνέχεια.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Με απουσίες αλλά και ψυχολογία ο ΠΑΟ στο Βελιγράδι! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα