Μαζί με τον Χάρι, η Μέγκαν τα Χριστούγεννα «εκτός» πρωτοκόλλου

16:50 13/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι θα βρεθεί η μνηστή του Μέγκαν Μαρκλ, αν και δεν το προβλέπει το πρωτόκολλο όπως αναφέρουν οι γνωρίζοντες.
Μάλιστα τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι κάτι τέτοιο είναι πρωτόγνωρο και πως η Κέιτ Μίντλετον δεν είχε προσκληθεί στο Σάντρινγκχαμ μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Ουίλιαμ το 2010.
Είθισται τις γιορτινές αυτές μέρες η βασίλισσα και όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να τα περνούν στο κτήμα της στο Σάντρινγκχαμ στην ανατολική

Αγγλία. Φέτος στη βασιλική οικογένεια προστέθηκε και η Αμερικανίδα ηθοποιός, καθώς όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ η ίδια και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παρακολουθήσουν τη λειτουργία στην τοπική εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων.
Πρόκειται πάντως για παρέκκλιση από την παράδοση, καθώς σύμφωνα με την παράδοση οι σύντροφοι των μελών της βασιλικής οικογένειας πρέπει να περιμένουν μέχρι να παντρευτούν προκειμένου να προσκληθούν. Ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ θα βρεθεί μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, τον Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ στη λειτουργία, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

«Μπορείτε να περιμένετε ότι θα δείτε τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέμπριτζ, τον πρίγκιπα Χάρι και την κα Μαρκλ στο Σάντρινγκχαμ την ημέρα των Χριστουγέννων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Παλατιού.

The post Μαζί με τον Χάρι, η Μέγκαν τα Χριστούγεννα «εκτός» πρωτοκόλλου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα