Μάρω Κοντού: Η επίπληξη που έκανε στον Αρναούτογλου για τους gay

12:11 11/6/2015 - Πηγή: Aixmi

Αίσθηση προκάλεσε Μάρω Κοντού με την εμφάνισή της στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» και τη συζήτηση που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή ηθοποιός έδειξε την αντίθεσή της για τον τρόπο με τον οποίο εκείνος χειρίστηκε τη συζήτηση που είχε με προηγούμενο καλεσμένο του (τον Κώστα Κούντο) και τη συμμετοχή του σε gay καλλιστεία.

«Εκανες ένα φάουλ προ ημερών… Ησουν κάπως περίεργος σε κάτι ερωτήσεις που έκανες σε έναν τραγουδιστή που καθόταν εδώ, ότι πήγε σε μια εκδήλωση των gay και ρωτούσες αν είναι gay. Είναι κακό που πήγε σε gay καλλιστεία; Και επειδή δεν ήταν gay; Εσένα αν σου πουν να παρουσιάσεις μια τεράστια επίδειξη μόδας από gay σχεδιαστή, gay μοντέλα, δεν θα πας; Ετσι όπως το παρουσίασες εκείνο το βράδυ, δεν ήταν καλό. Ήταν λιγάκι σαν να έχεις άποψη…».

Ο Αρναούτογλου προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι τον ρωτούσε επειδή ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είναι gay με την Μάρω Κοντού να απαντά:

«Νομίζω πως δεν πρέπει να συζητάμε καν για τους gay. Υπάρχουν gay στη ζωή μας, υπήρχαν και θα υπάρχουν. Και τι έγινε; Εκεί έχουμε μείνει; Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα. Δεν βρίσκω ότι πρέπει να το συζητάμε καν. Ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι αυτό που του αρέσει, αρκεί να μην ενοχλεί κανένα. Είναι πανέξυπνοι, είναι ευγενέστατοι και αυτοί που έχουν ξεπεράσει αυτό το πράγμα και το δέχονται, είναι πολύ πετυχημένοι άνθρωποι. Και είναι σε ισορροπία με τον εαυτό τους, είναι πολύ μεγάλο πράγμα αυτό…»

Keywords
Τυχαία Θέματα