Μαντόνα: Με βίασαν με την απειλή μαχαιριού!‏

15:44 6/10/2013 - Πηγή: Aixmi

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε η μεγαλύτερη περσόνα της ποπ σκηνής, Μαντόνα η οποία σε άρθρο της στο περιοδικό Harper’s Bazaar μεταξύ άλλων περιγράφει πώς έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν μόλις 19 χρονών και πώς διέρρηξαν το σπίτι της τρεις φορές.

«Η Νέα Υόρκη δεν ήταν ακριβώς όπως την περίμενα. Δεν με υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες. Τον πρώτο χρόνο με λήστεψαν υπό την απειλή όπλου.

Με βίασαν σε μια ταράτσα με την απειλή ενός μαχαιριού στην πλάτη μου και διέρρηξαν το διαμέρισμά μου τρεις φορές. Δεν ξέρω γιατί, δεν είχα τίποτα πολύτιμο μέσα, αφότου έκλεψαν το ραδιόφωνό μου την πρώτη φορά» γράφει η διάσημη ποπ σταρ.

Στο άρθρο της η Μαντόνα περιγράφει και πως της κοβόταν η ανάσα από το μέγεθος της πόλης, και πως έτρεμε από τον φόβο της εξαιτίας της μυρωδιάς των ούρων και του εμετού σε όλη την πόλη.

«Προσπαθώντας να γίνω επαγγελματίας χορεύτρια, να μπορώ να πληρώνω το νοίκι μου ποζάροντας γυμνή σε μαθήματα ζωγραφικής, κοίταζα επίμονα ανθρώπους που με κοίταζαν επίμονα, ενώ ήμουν γυμνή. Τους προκαλούσα να με σκεφτούν ως μια μορφή που προσπαθούσαν να αποτυπώσουν με τα μολύβια τους ή με το κάρβουνό τους. Τα έπαιρνα όλα αψήφιστα. Ήμουν αποφασισμένη να επιβιώσω, να τα καταφέρω. Αλλά ήταν δύσκολα και ένιωθα μοναξιά. Έπρεπε να προκαλώ καθημερινά τον εαυτό μου για να τα καταφέρω».

Keywords
Τυχαία Θέματα