Μάνος Επιτροπάκης: Ο διοργανωτής της συγκέντρωσης «Παραιτηθείτε» απαντά στο Νίκο Φίλη(ΗΧΗΤΙΚΟ)

09:34 10/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Την Πέμπτη 09 Ιουνίου, ο Μάνος Επιτροπάκης, ο ένας εκ των διοργανωτών της συγκέντρωσης «Παραιτηθείτε», μίλησε στο Aixmiradio και τον Αντώνη Λιάρο, για τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου αλλά και για τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του Υπουργού παιδείας Νίκου Φίλη, δίνοντας τη δική του απάντηση.

«Ποίο είναι το πρόβλημα του κ.Φίλη με τα όρια της Συνταγματικής νομιμότητας όταν οι

ίδιοι ομολογούν ότι η αύξηση ΦΠΑ στα νησιά είναι αντισυνταγματική; Αυτή η κυβέρνηση έχει εξευτελίσει τους ίδιους της τους οπαδούς και ψηφοφόρους, μέσα απο μια τρελή κούρσα διαψεύσεων και αυτοκαταργήσεων. Και 20 ανθρώπους με κλήρωση να μαζεύαμε απο το δρόμο, θα ήταν καλύτεροι απο τη σημερινή κυβέρνηση» δήλωσε και ξεκαθάρισε πως το κίνημα «Παραιτηθείτε» δεν επενδύει στο διχασμό και σε ταξικές πολιτικές όπως έπραξε η κυβέρνηση.

«Να γίνουν όλες οι απαραίτητες ανακατατάξεις στο πολιτικό σύστημα και να πάρουν το μήνυμα όλα τα κόμματα, πως ο καιρός του κομματισμού, του πελατειακού κράτους, του λαϊκισμού και του κομματικού συμφέροντος πάνω απο το εθνικό, πέρασε. Γι’αυτό το πλέγμα σουρεαλισμού, ανικανότητας, αντιδημοκρατισμού, αυταρχισμού, κάνουμε αυτή τη συγκέντρωση» τόνισε ο κ.Επιτροπάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα