Μαλέλης: Ανεπιθύμητοι στη Λέσβο οι κύριοι τής κυβέρνησης

18:06 1/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Αιφνιδίασε σήμερα όσους παρακολουθούν τις δημόσιες τοποθετήσεις του, ο Σταμάτης Μαλέλης. Ενώ όλους τους τελευταίους μήνες προτρέπει το Κίνημα Αλλαγής να σκεφτεί σοβαρά τη σύγκλιση και (γιατί όχι;) τη συνεργασία με τον Σύριζα, τώρα δηλώνει ανοιχτά ότι είναι ανεπιθύμητα στη Λέσβο τα κυβερνητικά στελέχη, τα οποία (με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Aλέξη Τσίπρα) θα επισκεφθούν τη Λέσβο.

Βεβαίως, είναι σημαντικό ότι ο ίδιος κατάγεται από το νησί και γνωρίζει από

πρώτο χέρι το τεράστιο πρόβλημα με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, ενώ σκοπεύει να είναι και υποψήφιος περιφερειάρχης στο Βόρειο Αιγαίο.

«Σε μια περίοδο όπου τα νησιά του Βορείου Αιγαίου δεινοπαθούν από το μεταναστευτικό, την οικονομική κρίση και την πλήρη εγκατάλειψη, η κυβέρνηση προσπαθεί να καλύψει τις ευθύνες της με επικοινωνιακές φιέστες που υποτιμούν τη νοημοσύνη των νησιωτών», αναφέρει.

«Τα προβλήματα του Βορείου Αιγαίου είναι εκρηκτικά. Χρειάζονται άμεση λύση που δεν μπορεί να την δώσει η κουστωδία των χειροκροτητών υπουργών και παρατρεχάμενων που έχουν πλημμυρίσει τη Λέσβο.

Κύριοι της κυβέρνησης. Τέλος η κοροϊδία. Τέλος η ανοχή.

Είσαστε ανεπιθύμητοι στη Λέσβο».

Μαλέλης: Ανεπιθύμητοι στη Λέσβο οι κύριοι τής κυβέρνησης

The post Μαλέλης: Ανεπιθύμητοι στη Λέσβο οι κύριοι τής κυβέρνησης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα