Μαίνεται η πικρή δικαστική διαμάχη Τζολί-Πιτ για την κηδεμονία

12:24 17/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Πυρά εξαπολύουν ο ένας στον άλλον Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ πυροδοτώντας διαρκώς τη διαμάχη του διαζυγίου που μαίνεται ανάμεσά τους με φόντο την κηδεμονία των παιδιών τους. Η Αντζελίνα έκανε τα πάντα για να αποδείξει ότι ο τέως σύζυγός της είναι σκάρτος πατέρας, με τελευταίο επεισόδιο τις κατηγορίες ότι δεν πληρώνει τη διατροφή και δεν παρέχει γονική στήριξη.

Ωστόσο όλα αυτά αναίρεσε λίγο αργότερα ο Μπραντ Πιτ

με ανάλογα έγγραφα και κινήσεις που αποδεικνύουν την πατρική του αγάπη και στοργή. Μάλιστα, όσον αφορά στη διατροφή, παρουσίασε έγγραφα σύμφωνα με τα οποία της δάνεισε 8 εκατομμύρια δολάρια για να τη βοηθήσει να αγοράσει σπίτι.

Κι ενώ η διαμάχη μαίνεται για το ποιος απο τους δύο θα είναι ο κηδεμόνας των παιδιών, τώρα νέα δικαστική απόφαση ορίζει ότι η Τζολί θα πρέπει να επιτρέπει στον Μπραντ Πιτ να βλέπει περισσότερες φορές τα παιδιά τους μέχρι να βγει οριστική απόφασ.

Όπως έγινε γνωστό, η 43χρονη σταρ επιτρέπει στον Πιτ να βλέπει τα παιδιά τους για τέσσερις ώρες κάθε δεύτερη μέρα, στις ημέρες που έχουν σχολείο και για 12 ώρες κάθε δεύτερη μέρα κατά τις ημέρες που δεν έχουν σχολείο. Στις 21 Αυγούστου αναμένεται η επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου.

The post Μαίνεται η πικρή δικαστική διαμάχη Τζολί-Πιτ για την κηδεμονία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα