Μάχη κεντρικών δελτίων: 1ος στις 8 ο Αντέννα -Συνολικά 1ος ο Alpha

13:02 15/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Καθαρά πρώτο ήταν χθες Τρίτη το κεντρικό δελτίο του Αντέννα με τον Νίκο Χατζηνικολάου (15,5%) στη μάχη των 8, ενώ για τη δεύτερη θέση έδωσαν μάχη το Star και ο Σκάι.

Ξκίνησε με την είδηση της τελευταίας στιγμής για τη χαλάρωση στα capital controls και γρήγορα πέρασε στις καταστροφές από τις πλημμύρες στη Σύμη. Μετά το ρεπορτάζ είχε τηλεφωνική συνέντευξη με τον δήμαρχο του νησιού και πρόβλεψη για τις επόμενες

μέρες από τον μετεωρολόγο κ. Αρνιακό, που μίλησε ζωντανά στο στουντιο. Αλλά και η συνέχεια ήταν στο ίδιο κλίμα: ρεπορτάζ με την κακοκαιρία στην Ευρώπη.

Το Star με τη Μάρα Ζαχαρέα άρχισε με τη θεομηνία στη Σύμη και στη συνέχεια παρουσίασε ρεπορτάζ για την κακοκαιρία στην Αττική. Συνέχισε με ρεπορτάζ για άφιξη ξένων αναρχικών στην Αθήνα και με την τραγωδία στα Διαβατά, όπου 20χρονος σκοτώθηκε από τραίνο. Η επίδοσή του ήταν 11,7%.

Ο Σκάι με την Εύα Αντωνοπούλου προέταξε, όπως και τη Δευτέρα, την υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία και έδωσε βάρος στην καταγγελία του Άδωνι Γεωργιάδη ότι ζημιώθηκε το δημόσιο με 66 εκατ ευρώ -πράξη που, όπως είπε, θα δηγήσει τον Πάνο Καμμένο στο Ειδικό Δικαστήριο. Μετά μετέδωσε ρεπορτάζ για τον μεσάζοντα Κυριάκο Παπαδόπουλο και την κουμπαριά του με τον Ιβάν Σαββίδη -με την επισήμανση ότι τώρα δεν έχουν σχέσεις. Ο πίνακας τηλεθέασης έδειξς 11,3%.

ΥΓ 1 Τα στοιχεία αφορούν στο 45λεπτο 20.00 – 20.45.

ΥΓ2 Ο Και χθες, τα δελτία του Star και του Αντέννα ξεκίνησαν πολύ μπροστά από το αντίστοιχο του Σκάι, καθώς τα lead in τους (Τροχός της τύχης και Παρθένα ζωή) ήταν πολύ υψηλότερα από το Ροντέο.

ΥΓ3 Ανεξάρτητα από ώρα μετάδοδης των κεντρικών δελτίων, οι ειδήσεις του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ παραμένει σταθερό πρώτο και σε ποσοστά και -κυρίως- σε αριθμό τηλεθεατών.

The post Μάχη κεντρικών δελτίων: 1ος στις 8 ο Αντέννα -Συνολικά 1ος ο Alpha appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα