Μ. Σπυράκη: Αν δεν συμφωνήσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο Σκοπιανό, δεν υπάρχει κυβέρνηση

18:46 30/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Θέμα κυβερνητικής πλειοψηφίας θέτει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ , Μαρία Σπυράκη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «κυριακάτικη Ελευθερία του τύπου».

Το θέμα ξεκινάει από τη διαφαινόμενη διαφορετική προσέγγιση των κυβερνητικών εταίρων στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

«Εφόσον δεν υπάρχει η εμπιστοσύνη των δύο Κοινοβουλευτικών Ομάδων (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ) για μια ενιαία θέση στο ζήτημα της ονομασίας

της ΠΓΔΜ, για εμάς δεν υπάρχει κυβέρνηση» δήλωσε η Μαρία Σπυράκη και διευκρίνησε ότι η Νέα Δημοκρατία θα πει «όχι» σε σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.

«Προϋπόθεση για κάθε επόμενο βήμα είναι η παρουσίαση από την κυβέρνηση μιας ενιαίας θέσης για το ζήτημα του ονόματος που θα έχει την αποδοχή των βουλευτών των δύο Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ που τη στηρίζουν» τόνισε η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

The post Μ. Σπυράκη: Αν δεν συμφωνήσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο Σκοπιανό, δεν υπάρχει κυβέρνηση appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα