Λοβέρδος: Φέρνουν τροπολογία για την έκδοση των 8 Τούρκων

14:40 20/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, όταν προειδοποίησε για επερχόμενη τροπολογία που αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση των 8 Τούρκων στρατιωτικών.

«Υπάρχουν φήμες – αλλά κανείς μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν μπορεί να πει ότι “εγώ δεν ομιλώ” – που θα έρθει

σήμερα ή αύριο και θα εμπλέκει τα θέματα της έκδοσης με τα θέματα του ασύλου» είπε ο κ. Λοβέρδος και σημείωσε ότι δεν γνωρίζει αν τη συγκεκριμένη τροπολογία θα τη φέρει το υπουργείο Εσωτερικών, το Δικαιοσύνης ή το Μετανάστευσης.

«Μέσα σ’ αυτή την ακαταστασία των τροπολογιών, ακούω με πάρα πολύ προσοχή εκείνη τη φήμη που λέει ότι μπορεί να έρθει μια τροπολογία η οποία μπορεί να συνδέει τα θέματα του ασύλου με τα θέματα της έκδοσης ενόψει των 8 Τούρκων για τους οποίους, η ελληνική δικαιοσύνη, ο Άρειος Πάγος αποφάσισε να μην εκδοθούν» επεσήμανε ο κ. Λοβέρδος που πρότεινε στους βουλευτές να πουν “όχι” σε τροπολογίες που θα μπουν εμβόλιμες στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Λοβέρδος: Φέρνουν τροπολογία για την έκδοση των 8 Τούρκων

The post Λοβέρδος: Φέρνουν τροπολογία για την έκδοση των 8 Τούρκων appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα