Λεβέντης: Ο Καραμανλής θα αποσύρει τον Καμμένο από τη συγκυβέρνηση

11:06 29/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Την άποψη ότι ο Κώστας Καραμανλής θα ζητήσει από τον Πάνο Καμμένο, με τον οποίο διατηρεί ισχυρό δίαυλο επικοινωνίας, να αποχωρήσει από την κυβέρνηση προκειμένου να σχηματιστεί μια κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑΝΔ, εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης,

μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Ο λαός και η νεολαία θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία μέσα. Αν εκλεγεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, είναι πολύ πιθανό ένα τέτοιο σενάριο», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.

Ο κ. Μεϊμαράκης, όπως είπε, έχει την υποστήριξη των καραμανλικών, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης των ακροδεξιών, όπως ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης.

Τόνισε, δε, για άλλη μία φορά ότι το κόμμα του δεν προτίθεται να συμμετάσχει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα «βλακώδες σενάριο».

«Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων να απευθύνεται στο κόμμα του και τους ψηφοφόρους του», τόνισε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αναφερόμενη στις δηλώσεις Λεβέντη σχετικά με τις σχέσεις Καμμένου – Καραμανλή.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος είπε ότι πρόκειται για όνειρα θερινής νυκτός και μυθεύματα τα όσα λέει ο κ. Λεβέντης.

Keywords
Τυχαία Θέματα