Λαπαβίτσας: Η Ζωή έχει προσφέρει πολλά – Όχι, σε συνεργασία με Μητρόπουλο

15:56 1/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τις εκλογές, το μνημόνιο και το πρόγραμμα της «Λαϊκής Ενότητας».

Όπως τόνισε ο κ. Λαπαβίτσας, πρέπει να διαλέξουμε ξεκάθαρα ως λαός, ως έθνος και ως κοινωνία ανάμεσα στο ευρώ με μνημόνιο

ή στην αναπτυξιακή πολιτκή με εθνικό νόμισμα.

Ερωτηθείς στη συνέχεια, γιατί ένας πολίτης να ψηφίσει τον Π. Λαφαζάνη αντί για τον Δ. Κουτσούμπα (σ.σ ως αριστερό κόμμα), ο ίδιος απάντησε πως «ΤΟ ΚΚΕ δεν είπε ΌΧΙ στο δημοψήφισμα (…) είχε μία άλλη στάση. Και αυτό ταιριάζει και με το πρόγραμμα του.»

Ο Κώστας Λαπαβίτσας ανέφερε επίσης, ότι ο κόσμος δεν ρωτήθηκε ευθέως στο δημοψήφισμα για το αν θέλει ευρώ η δραχμή, αφήνοντας παράλληλα αιχμές προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Για τους πρόσφυγες που έρχονται στη χώρα αλλά και το μεταναστευτικό γενικότερα, υπογράμμισε ότι χρειαζόμαστε άμεσα μεταναστευτική πολιτική, σημειώνοντας ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να μείνουν εδώ αλλά να φύγουν «προς την δυτική Ευρώπη».

Αναφορικά με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε ότι έχει προσφέρει πολλά στην πολιτική και θα προσφέρει εξίσου πολλά στο μέλλον, ενώ όπως δήλωσε παίζει σημαντικό ρόλο στην ενδυνάμωση στη Λ.Ε.. Για τον Αλέξη Μητρόπουλο, είπε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα πολιτικής συνεργασίας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει…

Τέλος, ο κ. Λαπαβίτσας τόνισε ότι το κόμμα του δεν έχει ως πλάνο το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, αλλά ένα νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα, που θα παρουσιαστεί τις επόμενες μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα