Κυριάκος για Καραμανλή: Η ΝΔ δεν έχει βασικό μέτοχο -Μειμαράκης: Πρόεδρος της καρδιάς μου

13:17 8/1/2016 - Πηγή: Aixmi

Το πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή βρίσκεται στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης Μειμαράκη -Μητσοτάκη 48 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες που θα αναδείξουν νέα ηγεσία.

Ο πρώην μεταβατικός πρόεδρος χαρακτήρισε “πρόεδρο της καρδιάς του» τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος τον στηρίζει ανοικτά, ενώ αντίθετα ο αντίπαλός του δήλωσε με νόημα πως “η ΝΔ δεν έχει βασικό μέτοχο».

«Με συνδέει προσωπική

και κοινωνική σχέση με τον Κώστα Καραμανλή. Μην τα αναλύουμε όλα πολιτικά. Είναι και κοινωνικά είναι και κυρίως ανθρώπινα. Για αυτό και θεωρώ πως ο Καραμανλής είναι και ανθρώπινα προσεγγίσιμος από εμένα. Είμαστε φίλοι, έχουμε μία κοινωνική σχέση. Είναι ο πρόεδρος της καρδιάς μου. Γιατί να το κρύψω; Αφού τον εκτιμώ. Και η στάση του τώρα είναι εθνικά ωφέλιμη. Δεν παρεμβαίνει και συμβουλεύει όσο πρέπει», δήλωσε χαρακτηριστικά στον Αντέννα ο κ. Μειμαράκης. Και πρόσθεσε πως τον θυμάται από τα φοιτητικά του χρόνια να πουλάει τη “Δημοκρατική Πρωτοπορία».

Σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος κινείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς εκτιμά ότι θα κέρδιζε σίγουρα τη μάχη αν δεν είχαν ρίξει όλο το βάρος υπέρ του αντιπάλου του ο Καραμανλής και οι άνθρωποί του σε όλη τη χώρα.

«Τι ακριβώς διεκδικούν όσοι μιλούν εξ ονόματος του Κώστα Καραμανλή; Πέντε λεπτά δημοσιότητας μόνο», είπε στον Σκάι. Για να εξαπολύσει ευθεία βολή κατά του πρώην πρωθυπουργού: «Το κόμμα δεν έχει βασικό μέτοχο».

Keywords
Τυχαία Θέματα