Κρήτη: Στη δίνη της κακοκαιρίας- Έπεσε η οροφή του σπιτιού στο κεφάλι του-Παρασύρθηκε ένα ιστιοφόρο

20:18 31/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Τυχερός πάνω στην ατυχία του ήταν ένας ηλικιωμένος άνδρας στο Ηράκλειο, επι της οδού Μηνά Γεωργιάδη, ο οποίος λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι,εκει που καθόταν αμέριμνος, είδε την οροφή του σπιτιού του να πέφτει πάνω στο κεφάλι του.

Ο άτυχος άνδρας ενημέρωσε για το περιστατικό την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ, το οποίο και τον παρέλαβε σε καλή κατάσταση και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιθανότερος

λόγος για τον οποίο η οροφή υποχώρησε ήταν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που υπάρχουν σε ολόκληρη την Κρήτη.

Στο μεταξύ όλες οι πόλεις και τα χωριά της Κρήτης μαστίζονται από την κακοκαιρία.Τα προβλήματα αρκετά και στους 4 νομούς και ιδιαίτερα στα Χανιά όπου η βροχόπτωση είναι εντονότερη σε σχέση με την υπόλοιπη Κρήτη.

Στο Ρέθυμνο μέχρι στιγμής υπάρχουν ορισμένα μικροπροβλήματα μόνο από ορισμένες πτώσεις δεντρών για τις οποίες άμεσα επελήφθησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Στο λιμάνι της πόλης ωστόσο λόγω του έντονου κυματισμού και των ανέμων παρασύρθηκαν κιγκλιδώματα ενώ παρασύρθηκε και ένα ιστιοφόρο ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιο άτομο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις στο επαρχιακό δίκτυο.

Οι Αρχές εφιστούν την προσοχή στους οδηγούς να χρησιμοποιούν χαμηλές ταχύτητες, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες που εμπλέκονται με την πολιτική προστασία.

Πηγή: flashnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα