Κρήτη: Ετοίμαζαν πάρτι ναρκωτικών στο Ηράκλειο με άτομα υπεράνω υποψίας

18:01 21/2/2016 - Πηγή: Aixmi

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σκόπευαν να διοχετεύσουν σε κλειστό πάρτι που ετοιμαζόταν σε μπαρ του Ηρακλείου τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται άτομα υπεράνω υποψίας και μεταξύ των συλληφθέντων είναι και μια 41χρονη γυναίκα που είχε έλθει από τα Χανιά για να πάρει μέρος στο πάρτι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 41χρονη, που συνελήφθη την ώρα που έκανε χρήση ναρκωτικών, φέρεται

να έχει σχέση λόγω επαγγελματικής ιδιότητας με δομή παιδικής προστασίας.

Οι συλλήψεις έγιναν το Σάββατο το απόγευμα. Πρόκειται για τρεις άνδρες, ηλικίας 41 χρονών οι δύο και 31 χρόνων ο τρίτος και η μία γυναίκα 41 ετών που κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 489 γραμμάρια κάνναβης, ποσότητα κεταμίνης, ζυγαριά ακριβείας, κυνηγετικό όπλο και το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ και κατασχέθηκε και ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο

Σε έλεγχο στο αυτοκίνητο του ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κεταμίνης.

Στις έρευνες των σπιτιών που ακολούθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένδεκα αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 486,1 γραμμάρια κάνναβης, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κεταμίνης, μια αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε 126 γραμμάρια λευκής σκόνης άγνωστης σύστασης για τη νόθευση ναρκωτικών ουσιών ακόμη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά αυτοσχέδια τσιγάρα, τα οποία περιείχαν κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, δύο ημερολόγια με ιδιόχειρες σημειώσεις ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και ονομάτων, τρεις τρίφτες κάνναβης, κυνηγετικό όπλο και το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ. Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος και ο 31χρονος ήταν οι διοργανωτές του πάρτι και οι ναρκωτικές ουσίες θα διοχετευόταν στους προσκεκλημένους.

Στην έρευνα σε ένα από τα σπίτια πιάστηκαν επ΄ αυτοφόρω ένας άνδρας και μια γυναίκα από τα Χανιά που εκείνη την ώρα έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Keywords
Αναζητήσεις
πριβε παρτυ ναρκωτικων ηρακλειο
Τυχαία Θέματα