Κραουνάκης: Δεν τα χώνω στον Τσίπρα, τα χώνω όταν βλέπω προχειρότητα και π@π@ριές

17:09 2/11/2017 - Πηγή: Aixmi

O καταξιωμένος δημιουργός Σταμάτης Κραουνάκης ετοιμάζεται για πρεμιέρα την προσεχή Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και μιλάει για όσα ετοιμάζει παρέα με τη Σπείρα Σπείρα και θα παρουσιάζει κάθε Δευτέρα στη «Σφίγγα».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Iefimerida.gr σχολίασε μεταξύ άλλων και τις πολιτικές εξελίξεις και αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, την κυβέρνηση, αλλά και στις εξελίξεςι στην Κεντροαριστερά.

Τα συγκεκριμένα

αποσπάσματα:

Έχετε μάθει να μη «μασάτε» τα λόγια σας. Δηλώνετε 3 γενιές αριστερός και παράλληλα «τα χώνετε», όταν το θεωρείτε, στον Αλέξη Τσίπρα. Πώς βλέπετε τις εξελίξεις, την καθημερινότητα, την κυβέρνηση;

«Πάνω απ’ όλα η τέχνη μου. Δεν τα χώνω στον Τσίπρα. Τα χώνω όταν βλέπω προχειρότητα και π@π@ριές ολούθε, ειδικά στο χώρο που με αφορά. Με τίποτα δεν κάνω πίσω. Όσο είμαι με την ενέργεια μου υγιή, συντάσσομαι με τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται καθημερινά. Ξέρεις, αντιπαθώ να κουνάμε τα δάχτυλα. Μπορούμε; Βοηθάμε. Δεν μπορούμε; Καλύτερα να το βουλώνουμε αν δεν μπορούμε. Πάντως, αποκλείεται όταν εντοπίζω αθλιότητες να μείνω σιωπηλός. Και ναι βλέπω στις δημόσιες θέσεις, ιδιαίτερα αυτές που ανέλαβαν καλλιτέχνες, καλπάζουσα βλακεία,μετριότητα και αμετροέπεια. Ανικανότητα για το ουσιαστικό. Θα μου επιτρέψετε ωστόσο να εξαιρέσω θαρρετά τη δουλειά του Αναστασάκη και της Τσιμά, στο Κρατικό Βορείου Ελλάδας».

Έχει ενδιαφέρον για εσάς η κινητικότητα στην Κεντροαριστερά; Σκέφτεστε να πάτε να ψηφίσετε;

«Δεν με αφορά τίποτα που ενισχύει τη σύγχυση και κυρίως τον εφησυχασμό».

The post Κραουνάκης: Δεν τα χώνω στον Τσίπρα, τα χώνω όταν βλέπω προχειρότητα και π@π@ριές appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα