Κόβουν την Ελλάδα στα δύο τα αγροτικά μπλόκα

10:19 6/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε όλη την Ελλάδα στήνουν μπλόκα οι αγρότες σε συμβολικές κινήσεις κλείνοντας σε διάφορα σημεία τις Εθνικές Οδούς. Τρακτέρ από το μπλόκο της Νίκαιας απέκλεισαν προσωρινά τα Τέμπη, ενώ στη Νίκαια παραμένει το κεντρικό μπλόκο των κινητοποιήσεων, το οποίο έχει αποκλείσει επ’ αόριστον το ρεύμα της εθνικής οδού προς Αθήνα. Επίσης, κλειστή παραμένει η Εθνική Οδός Αθηνών

Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στον κόμβο του Πλατυκάμπου από αγρότες που βρίσκονται στο σημείο από την Παρασκευή.

Οι αγρότες που συμμετέχουν στο μπλόκο των Ευζώνων σκέφτονται την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, ενώ οι αγρότες στα Πράσινα Φανάρια σκέφτονται νέο συμβολικό αποκλεισμό στη διασταύρωση του αεροδρομίου Μακεδονία. Μάλιστα, σήμερα, οι αγρότες από το μπλόκο αυτό θα διαμαρτυρηθούν έξω από το ΥΜΑΘ.

Αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας κρατούν κλειστό το τελωνείο στα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια, στον κόμβο της Ειδομένης, ενώ υπό σκέψη είναι και το κλείσιμο της σιδηροδρομικής γραμμής στο σημείο.

Στην Αιγιαλεία και την Αιτωλοακαρνανία προχωρούν σε προσωρινούς αποκλεισμούς των εθνικών οδών Πατρών – Κορίνθου αλλά και Αντιρρίου – Ιωαννίνων αντίστοιχα, ενώ τα τρακτέρ στην Κάτω Αχαΐα βρίσκονται σε ετοιμότητα για τον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου.

Keywords
Τυχαία Θέματα