Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ανακουφίσει τον λαό

13:01 3/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Σύμφωνα με τον γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα το κόμμα του δικαιώθηκε απόλυτα στην προεκλογική ρητορική του έναντι του ΣΥΡΙΖΑ ότι «εντός του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, στον οποίο ορκίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τα μνημόνια μπορεί να σκίσει, ούτε τους εφαρμοστικούς νόμους μπορεί να καταργήσει, ούτε μπορεί να δώσει έστω και μία ανάσα ανακούφισης στον λαό».

O ίδιος

επιτέθηκε στη ΛΑΕ του Παναγιώτη Λαφαζάνη λέγοντας ότι είναι «η μέρα με τη νύχτα».

Συγκεκριμενα, ο Δ. Κουτσούμπας μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε ότι «εδώ και 25 χρόνια, από τότε που έφυγαν από το ΚΚΕ, αφού πρώτα προσπάθησαν να το διαλύσουν, έδωσαν χέρι βοηθείας στην ΕΕ, στην ΟΝΕ και συκοφαντούσαν συνεχώς τον σοσιαλισμό». «Οι ίδιοι έδωσαν χέρι βοηθείας στον ΣΥΡΙΖΑ, συμβάλλοντας στον παροπλισμό του εργατικού-λαϊκού κινήματος, δεχόμενοι και διαδίδοντας αυταπάτες, ενώ ταυτόχρονα σε όλη τη διάρκεια της επτάμηνης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στήριζαν την κυβέρνηση» συνέχισε ο γγ του ΚΚΕ.

΄Τέλος, ερωτηθείς για το αν στόχος του ΚΚΕ είναι να βγει τρίτη δύναμη απάντησε ότι το κόμμα του «δεν θέτει αριθμητικούς στόχους», προσθέτοντας ταυτόχρονα «γιατί όχι; η δυνατότητα υπάρχει».

Keywords
Τυχαία Θέματα