Κουτσούμπας για Βαρουφάκη: Οι αποκαλύψεις του δείχνουν το άθλιο παιχνίδι στην πλάτη του ελληνικού λαού

14:26 1/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του ν/σ για την ανώτατη εκπαίδευση, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, βρήκε την ευκαιρία για επίθεση στη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης που εκθεμελιώνει και τα δημόσια πανεπιστήμια.

Όπως τόνισε ο κ. Κουτσούμπας απευθυνόμενος στα μέλη της κυβέρνησης, λαμβάνουν «πολύ καλό βαθμό καθώς φορτώσατε τον ελληνικό λαό με δύο επιπλέον μνημόνια» ενώ τους κάλεσε να απαντήσουν εάν η έξοδος

στις αγορές «παγώνουν» τα επώδυνα δημοσιονομικά μέτρα προνομοθετήθηκαν πρόσφατα για το 2019-2022. «Μήπως δεν θα ισχύσουν τα αιματοβαμμένα πλεονάσματα; Προφανώς και όχι γιατί αυτά αποτελούν τα προαπαιτούμενα των αγορών» είπε ο κ. Κουτσούμπας.

Σχετικά με τις αποκαλύψεις του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη είπε πως «το μόνο που κάνουν είναι να συντηρούν τον αποπροσανατολισμό. Οι αποκαλύψεις βολεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ. Το μόνο που κάνουν είναι να δείχνουν το άθλιο παιχνίδι που παίχτηκε πάνω στον ελληνικό λαό».

Ο κ. Κουτσούμπας υποστήριξε ότι το νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια δεν εισηγείται «τίποτα νέο» και το κατέταξε στην κατηγορία των σχεδίων νόμων Γιαννάκου και Διαμαντοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα