Κώστας Βαξεβάνης: Κλίμα εκδίκησης σε βάρος μου από δικαστές και εισαγγελείς

14:56 3/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Για «κλίμα εκδίκησης» σε βάρος του από ορισμένα μέλη του προεδρείου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, μίλησε ο Κώστας Βαξεβάνης μετά την οκτάμηνη καταδίκη του με αναστολή για απλή δυσφήμιση της συζύγου του διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία από συκοφαντική δυσφήμιση σε απλή δυσφήμιση, πράγμα που σχολίασε ο δημοσιογράφος. «Επειδή δεν μπορούσαν

να με καταδικάσουν για συκοφαντική δυσφήμιση, γιατί θα ξεπερνούσαν ακόμα και τα δικά τους διεσταλμένα όρια, προχώρησαν σε μια καταδίκη για υποδεέστερο αδίκημα για να ικανοποιήσουν και την Ένωση και την κα Στουρνάρα».

Και πρόσθεσε: «Μετά από πολύμηνη στοχοποίηση από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων τελικώς τρία μέλη της που με δίκασαν δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από το κλίμα εκδίκησης που διακατέχει ορισμένα μέλη του προεδρείου της. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή της δίκης, το δικαστήριο έδειξε τις διαθέσεις του με την πρωτοφανή κίνηση να σβήσει τα αποδεικτικά στοιχεία-αρχεία από το κινητό της κας Στουρνάρα που θα την οδηγούσαν στην αυτόφωρη διαδικασία. Στο τέλος θα δικαιωθώ όπως έγινε και με την υπόθεση Βγενόπουλου και τότε οι διώκτες μου και οι συμπαραστάτες τους θα είναι υπόλογοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα