Κόρινθος: Η 22χρονη που δολοφόνησε τον 46χρονο είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση (BINTEO)

19:31 24/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Σε θέση άμυνας ήταν η 22χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία 46χρονου στην Κόρινθο, υποστηρίζει ο δικηγόρος της Στέλιος Μαρκελος.Όπως λέει, οι πράξεις έγιναν σε θέση αμύνης. Υποστηρίζει ότι το θύμα στις 3 τα ξημερώματα, σε ένα παγκάκι στο κέντρο της πόλης, τις πλησίασε με διαθέσεις ερωτικές. Τους ζήτησε να έρθουν σε συνεύρεση ερωτική. Μάλιστα θα τις πλήρωνε… Τα κορίτσια αρνήθηκαν. Τις πίεσε ψυχολογικά, τις έβρισε, τους έκανε χειρονομίες…».Συνεχίζει την ιστορία λέγοντας: «Του ζήτησαν να φύγει όμως εκείνος έβαλε τα χέρια του στα στήθη της 17χρονης. Έφυγε από κοντά του και έντρομη διαπίστωσε ότι προσπαθούσε να βγάλει μαχαίρι από την πίσω τσέπη του παντελονιού του. Προσπάθησε να προστατεύσει τη ζωή της η ίδια αλλά και τη ζωή της φίλης της… Η φίλη της, που ήταν δίπλα της, άνοιξε την τσάντα της, έβγαλε από μέσα ένα κουζινομάχαιρο και το έμπηξε στο στήθος, στην καρδιά του θύματος.

Αναφερόμενος στο αν γνωρίζονταν θύτη και θύμα είπε: «Δεν είχαν καμία επαφή μεταξύ τους. Καμία γνωριμία μεταξύ τους. Όλα έγιναν τυχαία».

Μάλιστα ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι λίγο πριν από τη συγκεκριμένη επίθεση ο 46χρονος είχε επιτεθεί και σε άλλες κοπέλες, οι οποίες έτρεξαν έντρομες προς διαφορετική κατεύθυνση και μάλιστα ότι αυτό το γεγονός έχει καταγραφεί από κάμερες.

Δείτε το βίντεο από το ekorinthos:

Keywords
Τυχαία Θέματα