Κόψε την κλάψα για το γκολ οσφάιντ του ΠΑΟΚ, τον Ιβάν, τον Καλογρίτσα

19:52 7/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Για να καταλαβαίνουμε σιγά σιγά τί παίζει σε αυτή τη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας. Ηθικό πλεονέκτημα δεν έχει κανένας. Είτε είναι κόμμα, είτε ποδοσφαιρική ομάδα, είτε συντεχνία, είτε λέγεται Μπάμπης και είναι απο τα Καμίνια, είτε σερ Μητσος και από την Άνω Ραχούλα βρέθηκε σε μεζονέτα στην Δροσιά.

Σε αυτή τη χώρα ο καθένας προσπαθεί να βρεί την άκρη του. Να προσπεράσει αντικανονικά, να πατήσει επι πτωμάτων, να κερδίσει τον αγώνα της ζωής με όσα περισσότερα οφ σαιντ μπορεί. Δεν υπάρχει διαιτητής σε αυτές τις περιπτώσεις και συμβαίνει. μάλιστα. ο καλύτερος παίκτης να είναι αυτός με τα περισσότερα

γκολ απο οφ σαιντ!

Μπορείς να στήσεις παράγκα; Κάντο και πάρε όσα πρωταθλήματα τραβάει η ψυχή σου. Μπορείς να γλείψεις και να το παίξεις και λίγο γελωτοποιός στην αυλή κανενός Καθηγητή. Κάντο και πάρε όσα διδακτορικά, δημοσιεύσεις και ακαδημαϊκές καριέρες τραβάει η όρεξη σου. Μπορείς να γίνεις πελάτης σε κάποιον βουλευτή; Κάντο και προχώρα ευθεία. Καμία πόρτα δεν πρόκειται να κλείσει.

Κοινώς, δεν υπάρχουν άγγελοι σε αυτή τη χώρα, το ηθικό είναι ό,τι σου επιτρέπει ο νόμος κουρελού, η αξιοσύνη χαρίζεται και δεν κατακτιέται. Γι αυτο κόψτε την κλάψα για το οφ σαιντ του ΠΑΟΚ, σταματήστε να κλαψουρίζετε για τους Συριζαίους απατεώνες που έψαξαν στον Καλογρίτσα και τον Ιβάν το αντίπαλο δέος του Μπόμπολα και του Λαμπράκη, αρχίστε να νιώθετε επιτέλους σε ποια χώρα ζούμε και πώς λειτουργεί το σύστημα.

Αν θες να πας μπροστά, θα στήσεις παράγκα. Και αν θες να διακριθείς «εγώ και οι δικοί μου να πάμε καλά και όλοι οι άλλοι να παν να γαμηθούνε». Έτσι είναι, δυστυχώς. Αυτή τη χώρα φτιάξαμε και έτσι πορευόμαστε χρόνια τώρα. Με τις αυτονόητες εξαιρέσεις, φυσικά, που δεν αρκούν όμως για να συγκροτήσουν κανόνα. Μέχρι, λοιπόν, να το πάρουμε απόφαση και να αλλάξουμε όλοι μας, τουμπεκί, παράγκα και δόξα σοι ο Θεός….

Keywords
Τυχαία Θέματα