Κολυμπούσαν μαζί με καρχαρία – το είδαν αργότερα στην αναμνηστική φωτογραφία!

19:50 2/1/2014 - Πηγή: Aixmi

Τα δύο παιδιά που βλέπετε, κολυμπούν στην πολυσύχναστη Manhattan Beach της Καλιφόρνια. Η μητέρα τους Τζουν Έμερσον, φωτογράφισε τα δίδυμα αγόρια, ηλικίας 12 χρόνων, να παίζουν με το νερό. Ως εδώ… όλα καλά. Όταν, όμως, αργότερα, στο σπίτι παρατήρησε τη φωτογραφία, τότε συνειδητοποίησε ότι στο κύμα λίγα μέτρα πίσω από το σημείο που έπαιζαν τα παιδιά, διαγραφόταν η μορφή ενός μεγάλου ψαριού, που έμοιαζε με καρχαρία!

Μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, η μητέρα των παιδιών είπε: «Ήταν μεγάλο σοκ». Η ίδια ανέβασε το στιγμιότυπο στο Facebook,

προκαλώντας χιλιάδες σχόλια, τα περισσότερα από τα οποία συμφωνούν ότι ο εισβολέας στην οικογενειακή της φωτογραφία είναι καρχαρίας.

Κάποιοι άλλοι παρατηρητές ωστόσο υποστηρίζουν ότι κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα και το ψάρι θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι ένα άκακο δελφίνι. Η Τζουν Έμερσον μιλώντας στον ίδιο σταθμό είπε: «Πολλοί σέρφερ και ναυαγοσώστες λένε ότι πρόκειται όντως για καρχαρία. Βέβαια, εγώ είπα στα παιδιά μου ότι είναι δελφίνι, γιατί μένουμε κοντά στην παραλία και συνηθίζουμε να ερχόμαστε εδώ σχεδόν καθημερινά».

Keywords
Τυχαία Θέματα