Κλάους… λαμπρός τον οδηγεί!

22:36 4/11/2012 - Πηγή: Aixmi

Βρήκε δίχτυα δυο φορές και ο Αθανασιάδης έδωσε στον ΠΑΟΚ μια μεγάλη νίκη (2-1) επί του πολεμιστή Πανιωνίου! Φωνές στην Πλατεία για το πέναλτι, ανόητη κόκκινη ο Λαζάρ!

Παλικαρίσια νίκη στην Νέα Σμύρνη πέτυχε ο ΠΑΟΚ, που -αν και έπαιζε με δέκα από το 44′ εξαιτίας της ανόητης αποβολής του Λαζάρ- επικράτησε 1-2 του Πανιωνίου, τον ξεπέρασε στην βαθμολογία και βρέθηκε ξανά στο -5 από τον πρωτοπόρο, Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Δώνης, που πέτυχε τρίτη σερί νίκη σε αυτό το γήπεδο, είδε τον Στέφανο Αθανασιάδη να καθαρίζει στο πρώτο μέρος με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά, με τον Δικέφαλο να αναγκάζεται στην επανάληψη να παίξει μόνο άμυνα, να τα βρίσκει σκουρα, αλλά στο τέλος να αντέχει και να κρατάει μια πολύτιμη νίκη.

Αν και ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο αρχικό κομμάτι του αγώνα, ο Πανιώνιος ήταν αυτός που έχασε τις πρώτες ευκαιρίες, με τον Λαμπρόπουλο (9′) και τον Αραβίδη (18′) να απειλούν την εστία του Χακόμπο, όμως να στέλνουν τη μπάλα άουτ. Στο 27′ ο Δικέφαλος έκανε την πρώτη του φάση, η οποία ήταν μάλιστα διαρκείας, με το σουτ του Αθανασιάδη να κοντράρει στον Φωτάκη και την άμυνα των γηπεδούχων να βγάζει τη μπάλα με δυσκολία.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα