Κινηματογραφική ληστεία στο Φάληρο – Ένας νεκρός, δύο συλλήψεις

14:47 3/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Κινηματογραφικό σενάριο θυμίζει η ληστεία που έγινε νωρίτερα στο Παλαιό Φάληρο. Τέσσερις άνδρες εισέβαλαν σε διαμέρισμα του 8ου ορόφου πολυκατοικίας, στο οποίο διαμένουν δύο ηλικιωμένοι κι αφού τους έδεσαν και τους φίμωσαν άρχισαν να λεηλατούν κυριολεκτικά το σπίτι τους.

Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν όπως τα περίμεναν. Το διαμέρισμα είχε εσωτερικές κάμερες, τις οποίες παρακολουθεί μέσω κινητού ο γιος της γυναίκας. Είδε, λοιπόν, τι συνέβαινε και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία πρόλαβε τους ληστές μέσα στο διαμέρισμα.

Εκείνοι προσπάθησαν να διαφύγουν πηδώντας από μπαλκόνι

σε μπαλκόνι. Ένας από αυτούς πήδηξε σε μπαλκίνι του 7ου ορόφου και μετά στον 5ο αλλά στη συνέχεια πήδηξε κατά λάθος στο κενό και σκοτώθηκε. Δύο ληστές συνελήφθησαν ενώ ένας τέταρτος διέφυγε και αναζητείται. Φέρεται να είναι οπλισμένος κι επικίνδυνος.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στην κατοχλη των τριών ανδρών βρέθηκαν όπλα 9 χιλιοστών. Πρόκειται για πολυεθνική και καλά οργανωμένη συμμορία που δρούσε στα νότια προάστια, σε σπίτια ηλικιωμένων όπου εισέβαλαν και άρπαζαν ό,τι πολύτιμο έβρισκαν.

Εξετάζεται και ο ρόλος της οικιακής βοηθού στην υπόθεση.

Από τους τέσσερις ληστές ο νεκρός είναι Αρμένιος, ο ένας συλληφθείς Γεωργιανός και ο άλλος Αρμένιος, ενώ αυτός που διαφεύγει είναι επίσης Γεωργιανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κινηματογραφική, Φάληρο -Ένας,kinimatografiki, faliro -enas