Κεραυνοί του «ΔΙΑ» Χρυσοχοΐδη για τον Παπουτσή!

17:15 8/3/2012 - Πηγή: Aixmi

Από τον Βενιζέλο και τον Λοβέρδο περίμενε να τα ακούσει εδώ και μέρες ο Παπουτσής, αλλά από τον Χρυσοχοΐδη του ήρθαν τα «μαντάτα»!
Αφορμή, η κατάσταση διάλυσης στην ομάδα ΔΙΑΣ της αστυνομίας.
Αιτία, το πολιτικό χάσμα που τους χωρίζει και η αμοιβαία προσωπική αντιπάθεια!

Επιστρέφοντας μετά από 17 μήνες στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης του καταλόγισε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι τα έκανε θάλασσα ως πολιτικός προϊστάμενος

των σωμάτων ασφαλείας.

«Η ομάδα ΔΙΑΣ είχε 2000 αστυνομικούς και τώρα μόνον 1.300. Σε ποια γραφεία βόλεψαν τους 700;» ήταν το ερώτημα που έθεσε, για να περιγράψει αυτό που ο μέσος πολίτης αντιλαμβάνεται: οι αστυνομικοί με τις μοτοσυκλέτες, που κυκλοφορούσαν παντού όλο το 24ωρο και έκαναν τον κόσμο να νοιώθει ασφάλεια, έχουν εξαφανιστεί από τους δρόμους.

Οι «κεραυνοί» Χρυσοχοΐδη σχετίζονται, προφανώς, και με την εσωκομματική μάχη στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Ενώ, δηλαδή, ο Χρήστος Παπουτσής προσπαθεί να δημιουργήσει ατζέντα για τις μετεκλογικές εξελίξεις (λέει όχι σε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ -ΝΔ) επικρίνοντας Βενιζέλο και Λοβέρδο, εκείνοι αποφεύγουν να του απαντήσουν, και ανέλαβε (αυτοβούλως;) το ρόλο αυτό ο Χρυσοχοΐδης, μεταφέροντας τη συζήτηση στα μεγάλα -πράγματι- λάθη της θητείας του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα