Κεντρικά δελτία των 8: Πρώτος ο Αντέννα με θέμα την Κεντροαριστερά

09:55 14/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Πρώτη μέρα της νέας εβδομάδας χθες και στη ζώνη των 8 τα κεντρικά δελτία προέταξαν διαφορετική θεματολογία.

Ο Αντέννα ξεκίνησε με το πολιτικό γεγονός της Κυριακής, τις εκλογές στην Κεντροαριστερά, και το τελικό αποτέλεσμα που έφερε στην πρώτη θέση τη Φώφη Γεννηματά και στη δεύτερη τον Νίκο Ανδρουλάκη. Συνέχισε με την ανακοίνωση του Ρουβίκωνα ότι στέκεται στο πλευρό του Δημήτρη Κουφοντίνα και με την απίθανη παρέμβαση των κουκουλοφόρων που ζητούν τη συμπαράσταση των

κατοίκων των Εξαρχείων.

Το δελτίο με τον Νίκο Χατζηνικολάου ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών με 15,1%.

To Star, όπως το συνηθίζει, προτίμησε να αφήσει για πιο πίσω την πολιτική. Είχε ως πρώτο θέμα το κύμα κακοκαιρίας και ως δεύτερο τη βεντέτα για τη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή Θόδωρου Γαλαζούλα.

Το δελτίο με τη Μάρα Ζαχαρέα, εκμεταλλευόμενο και το υψηλό lead in που παραλαμβάνει από τον «Τροχό της τύχης», εξασφάλισε τη δεύτερη θέση με 13,7%.

Ο Σκάι άρχισε με τις πωλήσεις όπλων στη Σαουδική Αραβία, την εμπλοκή του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλου και τον ρόλο του Πάνου Καμμένου και συνέχισε με τον σεισμό στο Ιράν. Όπως έχει συμβεί σε όλες τις περιπτώσεις, που παρακάμπτει την ειδησεογραφία και επιλέγει θέματα χαμηλού ενδιαφέροντος, το πλήρωσε.

Δεδομένου και του εξαιρετικά χαμηλού lead in, που παραλαμβάνει από το «Ροντέο», το δελτίο με την Εύα Αντωνοπούλου τερμάτισε τρίτο με 12,3%

* Τα στοιχεία αναφέρονται στο 45λεπτο 20.00 – 20.45.

ΥΓ Ανεξάρτητα από τον χρόνο μετάδοσης πρώτο σε ποσοστά και αριθμό τηλεθεατών ήταν και χθες το δελτίο του Αlpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

The post Κεντρικά δελτία των 8: Πρώτος ο Αντέννα με θέμα την Κεντροαριστερά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα