Κεντρικά δελτία των 8: Μεγάλες αποστάσεις Αντέννα, Σκάι, Star

11:03 27/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Η κινηματογραφική καταδίωξη των εμπόρων ναρκωτικών από το Λιμενικό, που ξεκίνησε από το Ιόνιο και κατέληξε στο Αιγαίο, αποτέλεσε το βασικό θέμα των κεντρικών δελτίων Αντέννα και ΣΚΑΙ, χθες Κυριακή, ενώ ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο κυριάρχησε στις ειδήσεις του Star.

Ο Αντέννα, με τη Ρίτσα Μπιζόγλη στην παρουσίαση, ιεράρχησε

ως δεύτερο θέμα τα επεισόδια στην Ομόνοια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και μεταναστών και ως τρίτο την οικογενειακή τραγωδία της Νέας Σμύρνης.

Κέρδισε καθαρά στη ζώνη των 8, προσελκύοντας το 19,5% των τηλεθεατών.

Ο ΣΚΑΙ, μετά την καταδίωξη, πρόβαλε ρεπορτάζ για την απεργία του μετρό (αποτελούσε ουσιαστική αποδοκιμασία της) και στη συνέχεια θέμα με οικογένειες που πουλάνε σημαντικά αντικείμενα για να επιβιώσουν. Το ποσοστό του δελτίου (με παρουσιαστή τον Μάρκο Δειμέζη) ήταν 15,8%.

Το Star, με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Στάθη, έδωσε μεγάλο βάρος στον θάνατο του φοιτητή, το κορμί του οποίου φέρει πολλαπλά τραύματα. Είχε, μάλιστα, ζωντανή σύνδεση με τον Γιώργο Σόμπολο, ο οποίος ταξίδεψε στην Κάλυμνο για ρεπορτάζ. Η επίδοση του δελτίου ήταν 11,7%.

The post Κεντρικά δελτία των 8: Μεγάλες αποστάσεις Αντέννα, Σκάι, Star appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα