Κεντρικά δελτία των 8: Μάχη Αντέννα-Σκάι με νικητή τον πρώτο

10:36 28/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Η σφοδρότατη σύγκρουση στη Βουλή για τα πυρομαχικά στη Σαουδική Αραβία, τον Πάνο Καμμένο και τον μεσάζοντα κυριάρχησαν στην ατζέντα των χθεσινών κεντρικών δελτίων Αντέννα και Σκάι. Και τα δύο αφιέρωσαν το πρώτο 15λεπτο στο θέμα αυτό.

Η συνέχεια ήταν διαφορετική. Το κανάλι του Θοδωρή Κυριακού πέρασε στην υπόθεση της 19χρονης, που κρατείται στον Χονγκ Κονγκ

για τα 2,5 κιλά κοκαΐνης. Ο Νίκος Χατζηνικολάου συνομίλησε και με τον συνήγορό της Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της. Το δελτίο προσέλκυσε το ενδιαφέρον του 15% των τηλεθεατών.

Ο Σκάι, μετά τη μάχη στη Βουλή, μετέδωσε ρεπορτάζ για την ανθρωπιστική κρίση στην Υεμένη και στη συνέχεια πέρασε στον τραγικό απολογισμό των 24 νεκρών στη Μάνδρα. Με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη το δελτίο συγκέντρωσε 14%.

To Star, με παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα, αγνόησε και χθες την πολιτική ειδησεογραφία, μένοντας πιστό στη γραμμή που έχει χαράξει. Ξεκίνησε με ρεπορτάζ για την τραγωδία της Νέας Σμύρνης και συνέχισε με τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο και τις εξελίξεις στην υπόθεση της 19χρονης στο Χονγκ Κονγκ. Η επίδοσή του δελτίου ήταν 11,7%.

* Τα στοιχεία αφορούν το 45λεπτο 20.00 – 20.45.

* Ανεξάρτητα από ώρα μετάδοσης πρώτο σε ποσοστά και αριθμό τηλεθεατών ήταν και χθες το δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

The post Κεντρικά δελτία των 8: Μάχη Αντέννα-Σκάι με νικητή τον πρώτο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα