Κεντρικά δελτία των 8: Κέρδη και ζημιές στη μάχη της Πέμπτης

10:17 3/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Δεύτερη μέρα του Νοεμβρίου χθες και στη ζώνη των 8 οι τηλεθεατές έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το δελτίο του Αντέννα (ποσοστό 15,7,%,), αφήνοντας μακριά πίσω τα άλλα δύο.

Ο Αντέννα με τον Νίκο Χατζηνικολάου έχτισε τη θεματολογία του στα περιστατικά βίας των τελευταίων ωρών και ημερών. Άρχισε με τα επεισόδια των οπαδών ΑΕΚ και Μίλαν και συνέχισε με την επίθεση κουκουλοφόρων στο γραφείο συμβολαιογράφου, τον ξυλοδαρμό μέσα στην ΑΣΟΕΕ, την προφυλάκιση του Αλβανού

δολοφόνου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και τον ξυλοδαρμό γυναίκας δικηγόρου από Χρυσαυγίτες. Μετά μετέδωσε ρεπορτάζ από τους Βορειοηπειρώτες της Χειμάρρας που οι Αλβανοί γκρεμίζουν τα σπίτια τους.

Σε τελείως διαφορετικό κλίμα κινήθηκε ο Σκάι με την Εύα Αντωνοπούλου. Είχε ως πρώτο θέμα τα επεισόδια μεταξύ οπαδών πριν από το ματς ΑΕΚ -Μίλαν, αλλά συνέχισε με αμιγώς οικονομική και πολιτική επικαιρότητα: Ομολογία Τσακαλώτου – Χουλιαράκη ότι τσεκούρωσαν συνειδητά τη μεσαία τάξη για να ελαφρύνουν τους φτωχότερους, το ποινολόγιο Τσίπρα για 5 υπουργούς και τη σύγκρουση στη Βουλή για την ανομία. Το ποσοστό που κατέγραψε ήταν 9,8%.

Το Star με τη Μάρα Ζαχαρέα ακολούθησε τη δική του ατζέντα, προτάσσοντας τις κινήσεις του δολοφόνου της εφοριακού μετά το στυγερό έγκλημα στο νεκροταφείο. Συνέχισε με τον ξυλοδαρμό μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, με την επίθεση στα γραφεία της συμβολαιογράφου, τη φυλάκιση της Βίκυς Σταμάτη και την προφυλάκιση του δολοφόνου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Το ποσοστό του ήταν 9,8%.

* Τα ποσοστά αφορούν στη ζώνη 20.00 -20.20.

* Ανεξάρτητα από ώρα μετάδοσης πρώτο σε τηλεθέαση ήταν και χθες το δελτίο του Αlpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

The post Κεντρικά δελτία των 8: Κέρδη και ζημιές στη μάχη της Πέμπτης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα