Κεντρικά δελτία: Πρώτος ο Σκάι – Οριακές οι διαφορές

10:14 13/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Με τρία διαφορετικά θέματα ξεκίνησαν τα κεντρικά τους δελτία, ο Αντέννα, ο Σκάι και το Star στη ζώνη των 8, χθες Τρίτη.

Ο Αντέννα με τον Νίκο Χατζηνικολάου αφιέρωσε το πρώτο 10λεπτο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις (βίντεο με τουρκική ακταιωρό λίγα μέτρα από την Καλόλιμνο, προκλήσεις του Τούρκου πρωθυπουργού και του αρχηγού της αντιπολίτευσης για το Αιγαίο, εισβολή ακροδεξιών Γκρίζων Λύκων στην Αγιά Σοφιά). Στη συνέχεια πέρασε στο μαφιόζικο χτύπημα αγνώστων

στο πρατήριο του προέδρου των βενζινοπωλών και μετά στην τραγωδία των ορειβατών στον Όλυμπο. Το δελτίο συγκέντρωσε 12,6%.

Ο Σκάι με τη Σία Κοσιώνη ξεκίνησε με το πογκρόμ κατασχέσεων για χρέη, συνέχισε με ρεπορτάζ για το πώς θα μαζευτούν τα 2,65 δισ ευρώ από τον ΕΝΦΙΑ και μετά με το θέμα της νέας αναβολής πλειστηριασμών (θα γίνουν μόνο ηλεκτρονικά), το οποίο εμπλούτισε με σχόλιο του Παντελή Καψή για τον κίνδυνο ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών αν δεν προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί. Ακολούθησαν οι νέες τουρκικές προκλήσεις, με τον διαγκωνισμός εθνικοφροσύνης στην τουρκική Βουλή. Η επίδοση του δελτίου ήταν 13,3%.

Το Star με τη Μάρα Ζαχαρέα άρχισε με την τραγωδία στον Όλυμπο, στην οποία στάθηκε 10 λεπτά. Συνέχισε με τη βόμβα σε βενζινάδικο και ρεπορτάζ για το όργιο εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας. Το δελτίο συγκέντρωσε 12,4%.

— Τα στοιχεία αποτυπώνουν την εικόνα στο 45λεπτο 20.00 – 20.45

— Ανεξάρτητα από ώρα μετάδοσης, πρώτο ήταν σε ποσοστά και αριθμό τηλεθεατών υο δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

The post Κεντρικά δελτία: Πρώτος ο Σκάι – Οριακές οι διαφορές appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα