Κατήγγειλε για βιασμό τον πεθερό της – Έμεινε 2,5 χρόνια στη φυλακή

16:51 10/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένας άνδρας παρέμεινε στη φυλακή 2,5 χρόνια καθώς κατηγορήθηκε ότι βίασε τη νύφη του. Ωστόσο, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, η κατηγορία καταρρίφθηκε και αποδείχθηκε ότι η γυναίκα ψευδώς είχε καταγγείλει βιασμό για να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγό της και την οικογένειά του.

Όπως ισχυρίστηκε αρχικά η γυναίκα, η ίδια και ο πεθερός της πήγαν στον σιδηροδρομικό σταθμό Κομοτηνής για να παραλάβουν τον πρώην σύζυγό της και γιο του. Ωστόσο, το τρένο που ερχόταν από τη Θεσσαλονίκη δεν έφθασε στην Κομοτηνή και στον δρόμο της επιστροφής, ο πεθερός φερόταν να ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και να αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θράκης κι ενώ ο άνδρας είχε περάσει ήδη 2,5 χρόνια στη φυλακή, η γυναίκα είπε ψέματα επειδή είχε χωρίσει από τον σύζυγό της και ήθελε να τους εκδικηθεί. Σε δεύτερο βαθμό ο πεθερός αθωώθηκε.

The post Κατήγγειλε για βιασμό τον πεθερό της – Έμεινε 2,5 χρόνια στη φυλακή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα