Καθηγήτρια Φυσικής απολύθηκε γιατί έκανε σεξ με μαθητή της στην τουαλέτα αεροπλάνου

11:07 5/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Η 28χρονη Ελεανόρ Γουίλσον συνόδευε τους μαθητές της σε εκπαιδευτική εκδρομή στη Γενεύη. Ενώ βρίσκονταν στην πτήση της επιστροφής η καθηγήτρια μεθυσμένη φλέρταρε ανοιχτά με έναν 16χρονο μαθητή της ο οποίος και ο ίδιος είχε καταναλώσει πέντε μπουκαλάκια κρασί και οι δυο τους βρέθηκαν να κάνουν σεξ στην τουαλέτα του αεροπλάνου.

Η σχέση τους συνεχίστηκε επί επτά μήνες. Αντάλλασσαν μηνύματα και βρίσκονταν εκτός σχολείου. Όταν άρχισαν οι φήμες, ο διευθυντής του σχολείου κάλεσε την καθηγήτρια και της έθεσε το θέμα αλλά εκείνη διέψευσε κατηγορηματικά τα πάντα. Φέρεται πως στη συνέχεια ζήτησε από τον μαθητή εραστή της να σταματήσουν να βλέπονται. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν άλλος μαθητής που γνώριζε για την ανάρμοστη ερωτική σχέση τους εκβίασε την καθηγήτριά του να κάνει σεξ μαζί του αλλιώς θα τα έλεγε όλα στον διευθυντή.

Η 28χρονη απολύθηκε και κλήθηκε στην επιτροπή δεοντολογίας να απολογηθεί. Ο μαθητής παραδέχθηκε τη σχέση του μαζί της αλλά τόνισε ήταν ερωτευμένος μαζί της και είχαν σχέση και δεν ήταν απλώς σεξ. Τελικά, η καθηγήτρια Φυσικής έχασε την άδεια διδασκαλίας της.

Ο πατέρας του μαθητή είπε στην Daily Mail: «Ο γιος μου δεν ήθελε να καταστρέψει την καριέρα της Eleanor. Δεν ήθελε να χάσει τη δουλειά της. Η σχέση αποκαλύφθηκε μόνο όταν το έμαθε ο συμμαθητής του και άρχισε να την εκβιάζει για να κάνει σεξ μαζί του. Μετά εκείνος το είπε παντού στο σχολείο και η διεύθυνση ζήτησε να της επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις, όχι ο γιος μου.Το αγόρι μου είναι απλώς ένας νέος που θέλει να αφήσει αυτήν την εμπειρία πίσω του και να συνεχίσει τη ζωή του».

Keywords
Τυχαία Θέματα