Καθηγητής βιντεοσκοπούσε μαθήτριές του στην τουαλέτα

11:59 12/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Με κρυφές κάμερες είχε παγιδεύσει το σπίτι του μετατρέποντάς το σε ένα… ιδιότυπο Big Brother καθηγητής Χημείας.

Ο άνδρας ήθελε να καταγράφει κάθε στιγμή από τις μαθήτριές του στις οποίες παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα.

Όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος», ο καθηγητής έριχνε στο νερό και τον καφέ που κερνούσε τις μαθήτριες διουρητικά φάρμακα ώστε να τις αναγκάσει να πάνε τουαλέτα όπου είχε στήσει κάμερα και κατέγραφε τις ιδιωτικές τους στιγμές.

Επίσης, μικροκάμερα

υπήρχε και κάτω από το τραπέζι που παρέδιδε τα ιδιαίτερα μαθήματά του την οποία αντιλήφθηκε μαθήτρια και το είπε στους γονείς της που αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία. Ο καθηγητής, ο οποίος διδάσκει και σε δημόσιο Λύκειο, αντιλήφθηκε ότι το κορίτσι κατάλαβε τη δράση του και πέταξε στα σκουπίδια τις κάμερες, ενώ καθάρισε το σπίτι από όλα τα ίχνη της δράσης του. Ωστόσο κατά την έρευνα εντοπίστηκαν σε κάδους απορριμμάτων τα πειστήρια, όπως τρεις μικροκάμερες και μία κρυφή κάμερα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα σκουπίδια βρέθηκε και μία καρτέλα με διουρητικά χάπια. Τα πειστήρια θα μεταφερθούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω έρευνα.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν αποθηκευμένα περίπου 150 βίντεο με ιδιωτικές στιγμές κοριτσιών στην τουαλέτα. Ο δράστης βιντεοσκοπούσε μαθήτριές του από το 2012. Εκτός από τις κάμερες, κατασχέθηκαν σκληροί δίσκοι και φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (usb).

Keywords
Τυχαία Θέματα