Καταγγέλλει τον δήμο Ναυπάκτου η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη για την ακύρωση συναυλίας

11:24 30/7/2017 - Πηγή: Aixmi

«Μπράβο σας παλικάρια, ξέρετε να τιμάτε τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν για την Ελλάδα. Μπράβο γενναίοι άνδρες, σας συγχαίρω!«… Με αυτά μεταξύ άλλων ειρωνικών σχολίων η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, κόρη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και διευθύντρια της ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» ξεσπά εναντίον του δήμου Ναυπάκτου για την απόφαση να ακυρώσει την προγραμματισμένη για σήμερα, μία ημέρα μετά τα 92α γενέθλια του Μίκη, συναυλία προς τιμήν του, στο κάστρο του Αντίρριου, με τους Πέγκυ Ζήνα και Άκη Δείξιμο.

Όπως

καταγγέλλει η πλευρά του Μίκη Θεοδωράκη, αφορμή αποτέλεσε η καταγγελία του αντιδημάρχου Ναυπακτίας, Ανδρέα Κοτσανά, προς όλες τις υπηρεσίες, η οποία προκάλεσε την αντίδραση της Πυροσβεστικής, που με τη σειρά της ζήτησε μελέτη πυρασφάλειας για τον χώρο, η οποία φέρεται να μην υπήρχε.

Μετά την προσφυγή του δήμου Ναυπακτίας στον εισαγγελέα, ζητώντας τη μη πραγματοποίηση της συναυλίας, η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» αποφάσισε την ακύρωση της συναυλίας, κατηγορώντας τη Δημοτική Αρχή για απρέπεια. Στην ανάρτησή της η Μαργαρίτα Θεοδωράκη καταγγέλλει πως ο δήμος Ναυπακτίας «κατάφερε» με αυτόν τον τρόπο κάτι που μόνο η Χούντα, 40 και πλέον χρόνια πριν, είχε μπορέσει: Να «απαγορεύσει τα τραγούδια» του πατέρα της. «ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΤΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ!
ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ, ΘΕΕ ΜΟΥ!
ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ!»

Αναλυτικά:

Keywords
Τυχαία Θέματα