Καταγγελίες-σοκ για τον Μάικλ Τζάκσον: Με βίαζε από 12 ετών και με πλήρωνε

16:02 26/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Μία γυναίκα 42 ετών καταγγέλλει πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον εκλιπόντα βασιλιά της pop Μάικλ Τζάκσον στην ηλικία των 12 ετών.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η υπό το ψευδώνυμο Jane Doe γνώρισε τον Τζάκσον στην έπαυλή του το 1986, όταν ήταν 12 ετών. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο σταρ την κακοποίησε σεξουαλικά μέσα στο σπίτι του και στη συνέχεια την πλήρωνε για να μην μιλήσει. Όπως επισημαίνει, η κακοποίησή της συνεχίστηκε μέχρι τα 16 της χρόνια οπότε κι άρχισε να την πληρώνει. Όπως λέει η κακοποίηση ξεκίνησε με χάδια στα γεννητικά όργανα ενώ μετά της έδωσε παθιασμένα, κινηματογραφικά φιλιά και υπήρξε και σεξουαλική επαφή.

Η γυναίκα έδωσε στη δημοσιότητα τις επιταγές και τα σημειώματα που της έστελνε. Το πρώτο χρηματικό ποσό ήταν μικρό, μόλις 2.500 δολάρια, αλλά συνεχίστηκε με μια επιταγή 600.000 δολαρίων το 1993. Για πάνω από τρία χρόνια, από το 1993 έως το 1996, το κορίτσι έλαβε περισσότερα από 900.000 δολάρια.

Από την πλευρά της η οικογένεια Τζάκσον αρνείται τις κατηγορίες. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπός τους: «Αυτή είναι μια ακόμα προσπάθεια να πιάσουν λαχείο καταθέτοντας μήνυση πάνω από 7 χρόνια μετά τον θάνατο του Michael Jackson και περίπου 30 χρόνια μετά την υποτιθέμενη διάπραξη των περιστατικών. Πιστεύουμε ότι οι ισχυρισμοί δεν έχουν καμία αξία. Δεν είναι τυχαίο επίσης που εκπροσωπείται από τους δικηγόρους που εμπλέκονται σε άλλες δύο σοβαρές υποθέσεις που έχουν αξιώσεις από τις επιχειρήσεις του».

Keywords
Τυχαία Θέματα