Καταγγελία για Μάικλ Ντάγκλας: Αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά σε πρώην υπάλληλό του

12:09 10/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο σταρ του Χόλιγουντ Μάικλ Ντάγκλας καταγγελία πρώην υπαλλήλου του η οποία τον κατηγορεί ότι αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της πριν από 32 χρόνια καθώς και ότι την εμπόδισε να βρει δουλειά στη βιομηχανία του θεάματος.

Ο 73χρονος σταρ προχώρησε σε δηλώσεις στο Deadline προκειμένου να προλάβει τη δημοσίευση σχετικού άρθρου στο Hollywood

Reporter όπου καταγγέλλεται η σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη πρώην υπάλληλός του. Όπως τόνισε πρόκειται για απόλυτο ψέμα, κατασκευασμένο.

«Πήρα ένα μήνυμα από τον δικηγόρο μου πως το The Hollywood Reporter ήθελε να κάνει ένα ρεπορτάζ για μια υπάλληλο που εργαζόταν για μένα πριν από 32 χρόνια…. Υποστηρίζει ότι, Πρώτον, χρησιμοποίησα χυδαίες εκφράσεις παρουσία της, όχι εναντίον τους, αλλά ότι χρησιμοποίησα χυδαίες εκφράσεις. Δεύτερον, ισχυρίζεται ότι σε τηλεφωνικές μου συζητήσεις παρουσία της μίλησα χυδαία με φίλους μου σε ιδιωτικές συζητήσεις.

Την απέλυσα για τη δουλειά που έκανε, αλλά τρίτον, εκείνη υποστηρίζει ότι την απέκλεισα από τη βιομηχανία, ότι την εμπόδισα να βρει άλλη δουλειά. Και, τέταρτον, ισχυρίζεται ότι αυνανίστηκα μπροστά της» αναφέρει ο σταρ.

The post Καταγγελία για Μάικλ Ντάγκλας: Αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά σε πρώην υπάλληλό του appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα