Κάρλα Μπρούνι: Είμαι η κλασική Ιταλίδα μάνα, θέλω τα παιδιά μου να τρώνε και να είναι καλά

14:11 13/10/2017 - Πηγή: Aixmi

«Είμαι η κλασική Ιταλίδα μάνα, ανησυχώ, θέλω να τρώνε. Δεν φωνάζω, εντάξει λιγάκι, μερικές φορές» λέει γελώντας η Κάρλα Μπρούνι στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο που τη συνάντησε στο Παρίσι.

Όπως τόνισε, μεγαλώνει τα παιδιά της με τον ιταλικό τρόπο και τους μιλά στα ιταλικά, αλλά πληγωμένη ανέφερε πως εκείνα της απαντούν στα γαλλικά.

Όσο για τη σχέση της με τον σύζυγό της Νικολά Σαρκοζί λέει: «Είμαι μια ρομαντική γυναίκα, να ρωτήσετε τον άνδρα μου» Τόσο εκείνη όσο και

ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας μοιάζουν να έχουν μία τέλεια σχέση και παραμένουν ερωτευμένοι παρά τα όσα έχουν ακούσει και ζήσει μαζί. «Του αρέσει πολύ να είναι στη σκηνή. Θα μπορούσε να βρίσκεται κοντά μου και να έχει έναν ρόλο, ας πούμε να παίζει ένα μουσικό όργανο» λέει το μοντέλο και τραγουδίστρια.

Η Κάρλα Μπρούνι ξεκινά παγκόσμια περιοδεία με το τελευταίο της άλμπουμ και πρώτος της σταθμός θα είναι η Ελλάδα. Ερωτώμενη πώς επέλεξε τη χώρα μας για «ποδαρικό» είπε: «Γεννήθηκα στην Ιταλία. Είμαστε στη Μεσόγειο, γείτονες, έχουμε πολλά κοινά, πάντα ένιωθα κοντά μου την Ελλάδα, και άλλωστε έχει και ο άνδρας μου ελληνικό αίμα. Ο παππούς του γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ήρθε στη Γαλλία με τα πόδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα