Καμμένος με λυγμούς στον Ιερώνυμο: Αν μου ζητήσετε να ρίξω την κυβέρνηση, θα το κάνω

13:56 10/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Κυριακάτικο δημοσίευμα αναφέρεται σε ένα άγνωστο στιγμιότυπο που εκτυλίχθηκε στη συνάντηση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνων και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews, ο Πάνος Καμμένος ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ διεμήνυσε πως ό,τι του ζητήσει εκείνος, θα το κάνει: «Μακαριώτατε, εάν εσείς μου ζητήσετε να ρίξω την κυβέρνηση, να ξέρετε

ότι θα το κάνω. Να ξέρετε, όμως, ότι αυτό δεν θα είναι υπέρ του έθνους. Ο μόνος που θα ωφεληθεί θα είναι η Τουρκία». Πάντως, ο κ. Ιερωνύμος δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο.

«Η χώρα δεν αντέχει άλλους διχασμούς. Εδώ δεν είμαστε για να συμφωνήσουμε σε όλα. Είμαστε για να βρούμε μαζί λύσεις», είχε αναφέρει νωρίτερα στη συνάντηση ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Αρχιεπίσκοπος ήταν θετικά διακείμενος απέναντι στον υπουργό Παιδείας και εξήρε το γεγονός ότι πρόσφατα σε βάπτιση που ήταν ανάδοχος ο ίδιος γνώριζε απ’ έξω το «Πιστεύω» και το «Πάτερ Ημών». «Μου είπε ο Πρωτοσύγκελλός μου ότι ο υπουργός βάφτισε πρόσφατα ένα αγοράκι και ήξερε απέξω το «Πιστεύω» και το «Πάτερ Ημών» και όλες τις προσευχές», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ιερώνυμος, σε μια προσπάθεια συμφιλίωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα