Καμμένος από Έβρο: Ρουσφέτια στο στρατό με κοινωνικά κριτήρια

18:05 7/2/2015 - Πηγή: Aixmi

«Οι καταστροφές είναι πρωτοφανείς και μετά το 1963 είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε πλέον σπίτια να έχουν πλημμυρίσει. Έχει γίνει τεράστια καταστροφή σε όλες τις καλλιέργειες» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος σε επίσκεψη του, στο φυλάκιο 126 της 50ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας στο Σουφλί.

Τις περιοχές που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πλημμύρες στον Έβρο επισκέφτηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος,

συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο.

«Με τον κ. αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας σαν πολιτική ηγεσία δώσαμε εντολή να μεταφερθούν από άλλες μονάδες της υπόλοιπης Ελλάδος με προτεραιότητα στον ‘Εβρο αλλά βεβαίως και στα νησιά οι νεοσύλλεκτοι. Θα υπάρχουν και ανακοινώσεις εντός των επομένων ωρών στις προγραμματικές δηλώσεις. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να υπηρετούν στο κέντρο της Αθήνας και να έχουν ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση με κάποιους άλλους οι οποίοι φυλάνε σκοπιά στον Έβρο. Τα «ρουσφέτια» θα έχουν χαρακτήρα μόνο καθαρά κοινωνικό-εκεί που έχουν ανάγκη τα παιδιά των ανέργων των θυμάτων της κρίσης-και όχι πολιτικό» τόνισε με νόημα ο κ. Καμμένος.

Τέλος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ανακοίνωσε την επανασύσταση των ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως).

Keywords
Τυχαία Θέματα