«Καμμένε είσαι λαγός» – «Αντίο αποστάτη Μανώλη»

10:21 11/12/2012 - Πηγή: Aixmi

Στα πρόθυρα της διάσπασης βρίσκονται, πλέον, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Μετά τη χθεσινή σύγκρουση Καμμένου με τα κορυφαία στελέχη του κόμματός του, ήταν φανερό ότι το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται.

Η δεύτερη πράξη ήρθε σήμερα πρωί πρωί, όταν ο Γιάννης Μανώλης κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ ότι το ανυπόγραφο non paper το Μάιο -που έκανε λόγο για ψήφο ανοχής των ΑΝΕΛ σε περίπτωση εθνικού κινδύνου-

όντως δόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον Πάνο Καμμένο.

Κάνοντας λόγο για «γκέλα» ο πρώην αρχισυνδικαλιστής της ΝΔ είπε ότι ο Καμμένος «έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση και να γίνει υπουργός Άμυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το έδωσε και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Και δεν έμεινε μόνο εκεί. Αποκάλεσε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων «λαγό, που συγκαλεί τα όργανα και φεύγει», ενώ εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του και για τη στρατηγική του σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πάνος Καμμένος δεν άργησε να παρέμβει. Απάντησε μέσω twitter θέτοντας εκτός κόμματος το Γιάννη Μανώλη: «Η αποστασία αρχίζει πάντα με τους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Η συνέχεια επί της οθόνης…

Keywords
Τυχαία Θέματα