Καμένο Ι.Χ στα Εξάρχεια «πονοκέφαλος» για την Αντιτρομοκρατική

12:58 13/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Στην περιοχή των Εξαρχείων εντοπίστηκε χθες τα ξημερώματα ένα καμένο αυτοκίνητο που απασχολεί την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Η πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για κατάσβεση φωτιάς σε όχημα στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Μάνης στην περιοχή των Εξαρχείων. Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε το ανακριτικό τμήμα της πυρσβεστικής, ωστόσο, η αντιτρομοκρατική ερευνά εάν υπάρχει οποιαδήποτε διασύνδεση με το συγκεκριμένο Ι.Χ και την τοποθέτηση βόμβας έξω

από το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου.

Το γεγονός που βάζει σε σκέψεις την Αντιτρομοκρατική είναι πως στη 1:20 τα ξημερώματα της Δευτέρας άγνωστος τηλεφώνησε και ενημέρωσε για τη βόμβα στο υπουργείο ενώ ακριβώς εννιά λεπτά μετά, στη 1:29 ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική για τη φωτιά στο όχημα στα Εξάρχεια.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εικάζουν πως το αυτοκίνητο ίσως να χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες, καθώς υπάρχουν και μαρτυρίες για ένα όχημα σκούρου χρώματος το οποίο σταμάτησε για μερικά δευτερόλεπτα μπροστά από το υπουργείο Εργασίας επί της οδού Σταδίου και έπειτα εξαφανίστηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα