Κακοποιούσε σεξουαλικά την 7χρονη μαθήτρια της συντρόφου του

10:03 5/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένας 45χρονος από την επαρχία της Λευκωσίας κρίθηκε ένοχος από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας για εννέα κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και δύο κατηγορίες άσεμνης επίθεσης σε βάρος παιδιού, αδικήματα τα οποία φέρονται να διαπράχθηκαν σε άγνωστες, διαφορετικές ημερομηνίες, μεταξύ Σεπτεμβρίου 2014 και Μαΐου 2015.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε ένοχος ότι υποχρέωνε ανήλικο κορίτσι 7 ετών να τον αγγίζει, την ανάγκαζε να βλέπει ταινίες πορνό, την έβαζε να κάθεται στα πόδια του και πως την απειλούσε να μην αποκαλύψει οτιδήποτε γιατί θα την έδερνε. Τα σπίτια των γονιών της ανήλικης και του κατηγορουμένου ήταν δίπλα-δίπλα και όλα ξεκίνησαν όταν η μικρή δεν συμπάθησε τη δασκάλα της στη Β δημοτικού. Έτσι η μητέρα της ζήτησε από τη σύντροφο του κατηγορουμένου που είναι εκπαιδευτικός να παραδίδει μαθήματα στην κόρη της στα Ελληνικά και στα Μαθηματικά μερικές φορές τον μήνα.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της ανήλικης στην οικία του κατηγορουμένου και πριν επιστρέψει στην οικία η συμβία του για μάθημα, δηλαδή ενόσω αυτός ήταν μόνος με τη μικρή, ο τελευταίος βρήκε την ευκαιρία και προέβη στις πράξεις που του καταλογίζονται.

Ο εφιάλτης που βίωνε η μικρή αποκαλύφθηκε όταν η 7χρονη σε μια οικογενειακή συγκέντρωση παραμονές Χριστουγέννων του 2015 εξομολογήθηκε τα όσα προηγήθηκαν στον 12χρονο εξάδελφό της.

Αυτός το είπε στη μητέρα της και τελικά η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία. Σημειώνεται ότι μετά τα συμβάντα, η ανήλικη παρουσίασε αλλαγή στη συμπεριφορά της στο σχολείο και γενικά παρουσίασε αντιδραστική συμπεριφορά. Μάλιστα, η παραπονούμενη ήθελε να κλείνουν τα παράθυρα και τις κουρτίνες του σπιτιού της, και οι γονείς της υποψιάζονταν πως φοβόταν τους λύκους. Όταν η ανήλικη έδωσε μαρτυρία στο δικαστήριο, αυτή έκλαιγε συνέχεια, διακοπτόταν η διαδικασία και ήθελε να τελειώσει για να πάει στους γονείς της.

Από πλευράς του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πως προέβη στις πράξεις οι οποίες του καταλογίζονται και αμφισβήτησε τις αναφορές και θέσεις των μαρτύρων κατηγορίας, δίδοντας τη δική του εκδοχή. Η βασική θέση της υπεράσπισης ήταν πως όλα όσα η ανήλικη αποδίδει στον κατηγορούμενο είναι ψέματα και πως αυτά αποτελούν φαντασιώσεις της λόγω του ότι από μόνη της έβλεπε ταινίες ερωτικού περιεχομένου στο tablet της και έπλασε στο μυαλό της αυτές τις πράξεις του κατηγορουμένου προς την ίδια.

Χθες, το Κακουργιοδικείο έκρινε ως αναξιόπιστη τη μαρτυρία του κατηγορουμένου, τον οποίο και έκρινε ένοχο.

Πηγή: philenews.com

The post Κακοποιούσε σεξουαλικά την 7χρονη μαθήτρια της συντρόφου του appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα