ΚΑΙΡΟΣ: Χαλάει το Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες

08:19 9/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Αλλαγή σκηνικού στο καιρό σήμερα (Σάββατο).

Θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους θα είναι ισχυρές.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και παροδικά ισχυρούς άνεμους. Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τη Μακεδονία.

Αττική: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Το απόγευμα πιθανότητα τοπικών βροχών στα δυτικά και τα βόρεια. Άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Λίγες νεφώσεις

που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο (Κυριακή) προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά αρχικά στο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη δυτική Στερεά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Το βράδυ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ενώ στα δυτικά και νότια θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί έως 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα