«Καυτό» ειδύλλιο για Σαρλίζ Θερόν και Μπραντ Πιτ;

11:02 22/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Πριν από έξι μήνες γνωρίστηκαν σε μία φωτογράφιση. Σήμερα το Χόλιγουντ βοά από τις φήμες για «καυτό» ειδύλλιο ανάμεσα σε Μπραντ Πιτ και Σαρλίζ Θερόν.

Οι δυο τους συμμετείχαν σε διαφημιστική καμπάνια και πέρασαν χρόνο μαζί με αποτέλεσμα να γνωριστούν και να επικοινώνησουν. Πλέον φαίνεται πως αυτή η γνωριμία πήγε βήματα παραπάνω καθώς οι δύο Χολιγουντιανοί σταρ θεωρούνται το νέο «it» ζευγάρι διασήμων, όπως γράφει το αμερικανικό People.

Επίσης, πηγές λένε ότι τη γνωριμία την έκανε ο πρώην αρραβωνιαστικός της Θερόν, Σον Πεν, αν και κάτι τέτοιο διαψεύδεται.

Στο μεταξύ, όπως είναι γνωστό, η Αντζελίνα Τζολί δεν τρέφει και τα καλύτερα αισθήματα για τη Θερόν καθώς οι δυο τους έχουν μεγάλο ανταγωνισμό εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του 2017 από το RadarOnline, Θερόν και Τζολί αντιμάχονται εδώ και χρόνια για τους ρόλους τους. Υπάρχει, λένε οι πηγές, ένας ακήρυχτος πόλεμος ανάμεσά τους για το ποια ταινία θα πρωταγωνιστήσει η καθεμία. Μάλιστα, αναφέρεται ότι οι σκηνοθέτες τους δίνουν τα ίδια σενάρια και περιμένουν να βγάλει η μία νύχα στην άλλη και να επιλέξουν ποια θα είναι εκείνη που θα νικήσει και θα πρωταγωνιστήσει.

The post «Καυτό» ειδύλλιο για Σαρλίζ Θερόν και Μπραντ Πιτ; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα