Καμπανάκι Κοστέλο: Κίνδυνος μη εφαρμογής μεταρρυθμίσεων μετά τα μνημόνια

22:52 4/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Καμπανάκι χτύπησε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Ντέκλαν Κοστέλο, μιλώντας στο 3o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών κάνοντας λόγο για ανάγκη αυστηρής εποπτείας στην Ελλάδα μετά την έξοδο από το μνημόνιο. Όπως εξήγησε, υπάρχει κίνδυνος μη εφαρμογής των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων μετά την έξοδο από το πρόγραμμα.

Ο Ντέκλαν Κοστέλο είπε ότι νομίζει πως «υπάρχει κίνδυνος μη εφαρμογής» και σημείωσε: «Η δημόσια διοίκηση έχει

κάνει μεταρρυθμίσεις, αλλά δεν είναι ακόμη ικανή μόνη της να κάνει μεταρρυθμίσεις. Είναι μία διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Πρέπει να υπάρξει εποπτεία υπό τη σωστή μορφή».

Ο αξιωματούχος της Κομισιόν τόνισε ότι «δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, η επιτήρηση θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Παρατήρησε ότι ένα ζήτημα είναι αν θα υπάρξει πιστοληπτική γραμμή στήριξης, αλλά το πιο σημαντικό είναι «να σκεφτούμε μία αναπτυξιακή πολιτική, ποιες μεταρρυθμίσεις θα εφαρμόσει η Ελλάδα μακροπρόθεσμα».

The post Καμπανάκι Κοστέλο: Κίνδυνος μη εφαρμογής μεταρρυθμίσεων μετά τα μνημόνια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα