Ισραήλ: Συγνώμη για το «ανάρμοστο αστείο» στον Μπαράκ Ομπάμα

12:38 22/6/2015 - Πηγή: Aixmi

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το «ανάρμοστο αστείο» για τον Μπαράκ Ομπάμα το οποίο ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter η σύζυγος του υπουργού Εσωτερικών του Ισραήλ και αρμόδιου για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, Σιλβάν Σαλόμ.

«Ξέρετε τι είναι ο καφές του Ομπάμα; Μαύρος και όχι δυνατός», έγραψε η Τζούντι Σαλόμ Νιρ-Μόζες στο μήνυμά της προς τους 74.400 χρήστες του Διαδικτύου που την ακολουθούν, για να το σβήσει και να ζητήσει συγνώμη

λίγη ώρα αργότερα όταν αντιλήφθηκε το λάθος της.

«Ζητώ συγγνώμη, ήταν ένα ανόητο αστείο που κάποιος μου διηγήθηκε», έγραψε στα αγγλικά και απευθυνόμενη στον πρόεδρο των ΗΠΑ είπε σε απολογητικό ύφος: «Πρόεδρε Ομπάμα, δεν θα έπρεπε να αναδημοσιεύσω αυτό το ανάρμοστο αστείο. Αγαπώ τους ανθρώπους, όποια κι αν είναι η φυλή ή η θρησκεία τους. Λυπάμαι πολύ αν πλήγωσα τον οιονδήποτε. Ελπίζω ότι θα παραμείνω παντρεμένη μόλις ο σύζυγός μου προσγειωθεί και ακούσει αυτό που έκανα», πρόσθεσε.

Η Τζούντι Νιρ-Μόζες, γνωστή για την ελευθεροστομία της, προέρχεται από την οικογένεια Μόζες, ιδιοκτήτρια της εφημερίδας μεγάλης κυκλοφορίας Yediot Aharonot.

Keywords
Τυχαία Θέματα