Ημέρες ανήσυχες και νύχτες ύποπτες!

11:44 9/8/2015 - Πηγή: Aixmi

Και που λες…..

«Μπεστ σέλλερ» θα γίνει το «πείραμα» της Ψωροκώσταινας!

Σε όλες τις γλώσσες γράφεται αναγνώστη μου !

Σκέφτομαι να εισηγηθούμε στην μαντάμ Βελκουλέσκου να παρακρατηθούν στο ταμείο όλα τα έσοδα απο τα πνευματικά μας δικαιώματα! Γιατί ναι! Είναι και δικά μας! Παρακαλώ να πάνε στο ταμείο για τα τοκοχρεολύσια!
Και που λες…

Πιστεύω απόλυτα στην αναγνωστική του επιτυχία! Έχει πλοκή, έχει εικόνα, έχει ανατροπή! Το φινάλε αργεί βέβαια- σχεδόν σέρνεται- αλλά ακόμα το πείραμα βρίσκεται σε εφαρμογή. Και το πειραματόζωο ακόμα ζει!


Και

που λές…

Και μετά τα βροντερά ΟΧΙ και τα μετριοπαθή ΝΑΙ, επανήλθαμε με λεξιλόγιο φτωχό στους «κολασμένους μήνες», στις «διαβολοβδομάδες» και ξανά στις « κολασμένες ώρες»!
Τι πλήξη Θεέ μου!

Να βλέπεις Τσακαλώτο στην οθόνη να εξηγεί τα της διαπραγμάτευσης περιχαρής με φωνή Στουρνάρα και Κουρουπλή σε υστερία με φωνή Άδωνη! Να παρακολουθείς Αλέξη για τις συνέπειες μιας χρεοκοπίας με φωνή Γ. Παπανδρέου !

Εθνική παράκρουση!


Και που λες….
Κύμα το κύμα ,οι δραμαμίνες τέλειωσαν ! Κι εκεί στην… αναγούλα τα προαπαιτούμενα ψηφίζονται μαζί με το νέο μνημόνιο!Και τα «μπράβο» της ανακούφισης να ηχούν παράφωνα μέσα στου καύσωνα την παραζάλη! Υπεύθυνοι, υπόχρεοι «κατά τας συνθήκας»!

Και τα ΝΑΙ έγιναν περισσότερα. Και τα ΟΧΙ ξανά φοβισμένα.

Η απόλυτη μοναξιά των πρώτων, βρήκε παρέα και συμμάχους πολλούς στην συνέχεια!

Κι αναρωτήθηκα: Ποιοι ήταν τελικώς όλοι εκείνοι οι ξέφρενοι που τάχα «λεονταρίζονταν» πως θα χορέψουν εύκολα ξυπόλητοι τον χορό της φωτιάς;

Σ αυτήν «την σχεδία» που παρεκτρέπεται ,δεν γνωρίζει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά της.

Κι όταν βραχυκυκλώνει…. «ζητάει εκλογές»! Μέχρι προσφάτως το μυστικό διακύβευμα ήταν η λαική εκτόνωση για λόγους ψυχοθεραπείας κι όχι η πολιτική ατζέντα διακυβέρνησης …

Εν προκειμένω το αίτημα για εκλογές διαμορφώνεται για πρώτη φορά ένεκα εσωκομματικών διαφορών και πολιτικού νοικοκυρέματος. Γιατί το πρόγραμμα της κυβέρνησης « πρώτη φορά αριστερά», συνετάχθη, υπεγράφη από τους εταίρους με δόξα και τιμή ,πολύ πολύ γκλάμορους και αρκετές ανθρωποθυσίες !
Η πολιτική αισθητική και αίσθηση, στέκονται αμήχανες κι αποχαυνωμένες παρακολουθώντας τον… ρου της ιστορίας !

Στην Ελλάδα της αγωνίας γκρεμίζονται όλα εκείνα που είχαν θεμέλια σαθρά.

Στην Ελλάδα της απελπισίας μπερδεύονται παραμορφωτικά οι εγχώριες αδυναμίες μας με τις έξωθεν επιταγές..

Ημέρες ανάστατες και νύχτες ύποπτες !

Σαν τις ειρηνικές διαμαρτυρίες που εγκυμονούν ανάφλεξη! Σε αυτές τις ημέρες και τις νύχτες πορευόμαστε, με υπογραφές ,με επιταγές ,με πλατείες άδειες ,με χρεοκοπημένα ΝΑΙ και χρεοκοπημένα ΟΧΙ ,με αναλύσεις για το χρέος το εθνικό και δανεικό ,τα υποθηκευμένα όνειρα, την χαμένη ελπίδα και την κουτσουρεμένη ζωή.

Με κρίση ενοχική και κριτική ακραία!
Ένας λαός που περιμένει μάλλον το καταστάλαγμα της γνώσης ,ευχόμενος αυτό να μην καθυστερήσει..

Keywords
Τυχαία Θέματα