Η Ζωή υπονοεί ότι ο Τσίπρας θα φύγει με ελικόπτερο -Επίθεση Παπαδημούλη

18:12 18/11/2015 - Πηγή: Aixmi
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπενόσε σαφώς ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα φύγει με ελικόπτερο, όπως το 2001 ο πρόεδρος της Αργεντινής, γεγονός που πυροδότησε σφοδρότατη σύγκρουση με τον Δημήτρη Παπαδημούλη.

Ειδικότερα η πρώην πρόεδρος της Βουλής έκανε καυστικό σχόλιο στο twitter

για το ελικόπτερο της αστυνομίας που πετούσε χθες πάνω από το κέντρο της Αθήνας. «Πάνω από την πορεία πετούσε επίμονα ένα ελικόπτερο. Φαίνεται βρέθηκαν λεφτά για καύσιμα. Ελπίζω να έχουν και για όταν τους χρειαστούν». Όλοι κατάλαβαν τον συσχετισμό με τον Αργεντίνο πρόεδρο που είχε αποδράσει με ελικόπτερο για να σωθεί από τις λαικές αντιδράσεις. μετά τη χρεοκοπία.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης απάντησε αμέσως, κάνοντας λόγο για «αθλιότητες» εκ μέρους της. «Με όσα γράφει περί ελικοπτέρων η Κωνσταντοπούλου, αναπαράγει μια ακραία εκ δεξιών ρητορική. Ναι στην κριτική, όχι στις αθλιότητες. Θλίψη…»

Το σχόλιό του αυτό δεν άφησε αναπάντητο η κ. Κωνσταντοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι «αθλιότητα είναι να αυτοποκαλείστε αριστεροί». Διαβάστε το δικό της tweet:

«Οι νεομνημονιακοί έχετε προσχωρήσει στην πιο ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική. Αθλιότητα είναι να αυτοαποκαλείσθε αριστεροί».
Keywords
Τυχαία Θέματα