Η Ξένια από το συγκρότημα Rec θα είναι στο Survivor

16:24 9/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Και η Ξένια, η τραγουδίστρια των Rec, ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τον Άγιο Δομήνικο. Η όμορφη μελαχρινή αποφάσισε να συμμετάσχει στο Survivor και, βέβαια, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν το αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά, μιας που ξέρει ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στον νεαρόκοσμο.

Η Ξένια έχει Ελληνίδα μητέρα και Ουκρανό πατέρα, για αυτό και έως τα 11 έζησε στην Ουκρανία. Μετά μετακόμισε με την οικογένειά της στη

Μάλτα, όπου και ππαρέμεινε έως τα 19 της. Στην Ελλάδα βρίσκεται τα 3 τελευταία χρόνια.

Μιλά αγγλικά, ισπανικά, ρώσικα και τώρα πλέον ελληνικά. »Δε μιλούσα ελληνικά, αλλά είχα φίλους που με βοηθούσαν. Κάποια στιγμή γνώρισα τον Mike από το συγκρότημα και όλα κινήθηκαν πολύ γρήγορα. Όλα έγιναν τυχαία.», λέει η ίδια, και σημειώνει χαμογελαστή «πρώτα έμαθα να τραγουδάω και μετά να μιλάω ως παιδί».

Έχει μεγάλη αδυναμία στη σοκολάτα και, παρά το καλλίγραμο κορμί που διαθέτει, αποκαλύπτει πως δεν της αρέσει καθόλου η γυμναστική.

Την ανακοίνωση του ονόματος της Ξένιας έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, στην εκπομπή της ΕΔΩ στον Σκάι, σημειώνοντας πως θα περιλαμβάνεται στην ομάδα των «Διασήμων».

Η Ξένια από το συγκρότημα Rec θα είναι στο Survivor

The post Η Ξένια από το συγκρότημα Rec θα είναι στο Survivor appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα